Mine tilbud / NLP / Coaching

Om NLP

NLP-terapi er en terapiform der sigter mod at ændre de skadelige og uhensigtsmæssige overbevisninger om dig selv, som du bærer rundt på. I NLP siger man, at det aldrig er for sent at få en lykkelig barndom. Du kan opnå en bedre, mere konstruktiv historie om dig selv og dit liv, og dermed vinde et lykkeligere og mere positivt syn på dit liv. Du kan finde dig selv, få et bedre selvværd og arbejde konkret mod det du ønsker dig.

NLP er meget redskabsorienteret, og du får således konkrete værktøjer og lektier for til hver gang.

NLP indeholder også rigtigt mange spændende og brugbare terapeutiske redskaber, og derfor tilrettelægger jeg det enkelte forløb, så det passer til netop dine særlige behov.

I behandlingen inddrager jeg også kropsterapi og visualisering. Visualisering er et stærkt redskab til, via dine tanker og følelser at skabe de ting du ønsker i dit liv. Desuden arbejder jeg med hypnoterapi, som er god til at opløse følelsesmæssige problemer, få fat i indre styrke, gøre angst mindre og mange andre områder af sindets stier.
Coaching: Du kommer til mig med en bestemt problemstilling eller ønske og jeg spørger ind til det du kommer med indtil du selv har svaret på hvad der kan gøres ved det. Det er en meget effektiv metode.
Erik Sigård